Vyrábíme tlakové i beztlakové nerezové tanky pro pivovarnický, potravinářský, farmaceutický a chemický průmysl. Naší hlavní výrobní činností jsou návrhy a výroba technologických celků pivovaru, produkujeme nerezové pivní tanky, CIP stanice, ležácké tanky, varny a technologie na výrobu piva.

fermentační tanky, cylindricko kónické tanky, pivovary, myčky KEG sudů, plničky pivních láhví, nerezové tanky, pivní tanky, ležácké tanky, CIP stanice, nerezový parní vyvíječ

https://www.traditionrolex.com/50

Technologie pro výrobu sirupů v Olomouci

19. 09. 2024

V nabídkovém portfoliu výroby tlakových a netlakových nádob z nerezové oceli, jsme schopni zajistit
míchací tanky s ohřevem nebo chlazením pro různé typy potravinářského průmyslu. Jednou z 

Technologie pro výrobu Sirupů v Olomoucinašich referencí je sirupárna „Batkový Sirupy“ v Olomouci, kde jsme dodávali několik míchacích tanků s ohřevem i bez ohřevu, a filtrační nádoby pro zachycení výluhu. Praktická kompletní linka byla navržena, vyrobena a nainstalována naší společností „Inox processing Svoboda s.r.o.“, a pro zákazníka dosud zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Výroba na míru, dle požadavků a potřeb zákazníka, je součástí naší nabídky služeb, v rámci které je zajištěn inženýring, konzultace se zákazníkem až po vyhotovení schvalovacích výkresů s vizualizacemi. Pro naše zákazníky samozřejmě zajistíme transport technologie a následnou instalaci nerezového vybavení, ale také elektro rozvodů, nejen v České republice, ale na celém světě. Potravinářské výrobní technologie jsme schopni dodat pro pivovarníky, sýraře, sirupáře, mlékaře, výrobce kombuche, výrobce limonád, výrobce džemů a marmelád, výrobce cideru, a jiných. Neváhejte nás oslovit, pokud potřebujete byť jen radu.